Ben je docent, trainer, facilitator, leerkracht of vakexpert en wil je jouw competenties op het gebied van activerend lesgeven vergroten, ICT toepassen in het onderwijs of juist jouw coaching-vaardigheden verbeteren? Schrijf je dan in voor een van de leergangen die weer starten na de zomer.

Je kunt inschrijven voor:

  • Leergang Activerend Opleiden voor het verkrijgen van de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB inclusief BKE). Startdatum vrijdag 9 oktober, een gratis informatiebijeenkomst is op 18 september. Deze leergang kan ook in drie delen worden gevolgd.
  • Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs, startdatum vrijdag 2 oktober, een gratis informatiebijeenkomst is op 25 september. Voor iedereen die nu gestart is met het online lesgeven en daarbij meer vaardigheden wil krijgen en meer variatie wil aanbrengen. Deze leergang kan ook in drie delen worden gevolgd.
  • Leergang Docent als coach, startdatum maandag 28 september, een gratis informatiebijeenkomst is op 21 september. Een ideale opleiding voor iedereen die een rol heeft als coach, slb-er, werkgroepbegeleider, assessor of docent binnen gepersonaliseerd onderwijs.

Inschrijven voor alle trainingen en leergangen kan via de website.

Voor vragen mail naar l.bijkerk@edufit.nl of bel 0182-519292. De genoemde trainingen zijn ook als incompany training beschikbaar of kunnen onderdeel zijn van een maatwerktraject.