Op 15 november start de nieuwe Leergang Docent als Coach. Een opleiding van 10 dagen gericht op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van docent én student. De opleiding is geschikt voor docenten en trainers in een begeleidende rol, zoals intervisiebegeleider, praktijkopleider, studieloopbaanbegeleider (slb-er), tutor, mentor, etc. De opleiding is ook geschikt als je meer coachend wilt lesgeven en nadenkt over hoe je studenten kunt motiveren om meer regie over hun eigen leren te nemen. Deze opleiding biedt verdieping op de BDB-competentie Begeleiden. Voor oud-deelnemers aan de BDB of LAO-leergangen geldt een introductiekorting van 15 %. Maar… we geven ook een GRATIS leergang Docent als Coach weg! Ben jij degene die deze leergang moet winnen? Laat het ons weten: stuur voor 8 november een e-mail met jouw motivatie naar l.bijkerk@edufit.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

In de Leergang de Docent als Coach leer je als docent coach- en begeleidingsvaardigheden in te zetten in verschillende situaties. In één op één gesprekken met een student, in de begeleiding van kleine groepen en bij de begeleiding van klassen. Een intensieve 10-daagse leergang waarin je vanuit een stevige kennisbasis over coachen veel oefent met vaardigheden en het geleerde direct kan toepassen in de praktijk.
De cursusdagen zijn bij Edufit in Gouda, op donderdag van 9.30 – 19.00 uur. De tien dagen zijn ongeveer 1x per maand ingeroosterd. Het examen is gepland 21 november 2019.
Voor meer informatie kun je de opleidingsgids downloaden.

De Leergang De docent als coach is voor 300 registeruren gevalideerd door de registercommissie van registerleraar.nl.