Tijdens de afgelopen maanden hebben docenten van Thim, Hogeschool voor Fysiotherapie meegedaan met de training Kwaliteit van toetsen. De training Kwaliteit van toetsen leidt tot de basiskwalificatie examinering (BKE) die verplicht is voor docenten in het hoger beroepsonderwijs. Tijdens de training wordt gewerkt aan een verbeterplan voor een toets uit de eigen praktijk. Met deze training krijg je kennis, tools en technieken die je nodig hebt om de studenten en deelnemers effectief formatief of summatief te toetsen. Daarbij meet je dan daadwerkelijk het leereffect van jouw onderwijs of training.

Een van de deelnemers gaf een 9 bij de beoordeling op Springest met de volgende argumentatie:
“Hele leuke en leerzame cursus”. Heldere leerinhoud met prettige toetsing. Je moet aan de bak, maar zonder tegenzin. Lia heeft leuke werkvormen en zorgt voor een prettige sfeer. Leuke discussie over toetsing gehad, had ik van tevoren niet verwacht”.

De open inschrijvingstraining vindt plaats bij Edufit in Gouda op 3 oktober, 7 november en 12 december 2019 in Gouda. Meer informatie over deze training vind je via deze pagina. Hier kun je ook de opleidingsgids downloaden met alle informatie over deze training.