Edufit is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Voor de leden van de NRTO, opleidingsinstituten die niet-bekostigd onderwijs verzorgen, biedt Edufit professionaliseringstrajecten aan in het kader van de Basiskwalificatie Examinering (BKE) en Basiskwalificatie Onderwijs (BKO).

Bij The New School in Amsterdam zijn we op 1 september gestart met een 12-daagse Leergang Activerend Opleiden. Bij TMO Fashion business school in Doorn start op 12 oktober een 4-daagse Training Activerend Opleiden. Ook met enkele ander NRTO-leden worden gesprekken gevoerd over incompany-trajecten op het gebied van didactiek en toetsing. Daarnaast worden deze trainingen in 2017-2018 ook bij Edufit gegeven. Deze trainingen zijn ook toegankelijk voor andere docenten.


De Training BKE van 4 dagdelen wordt op dinsdagmiddag gegeven van 13.30 – 17.00 uur en start op 12 december. De 4-daagse training activerend opleiden voor BKO en BKE wordt op donderdag gegeven van 9.30 – 17.00 uur. Deze training start op 23 november 2017.
Wil je meedoen met één van deze trainingen? Schrijf je dan nu in op de website van Edufit.
Werk je bij een opleidingsinstituut dat aangesloten is bij de NRTO? Neem dan contact op over de mogelijkheden om een incompanytraject te starten.
Meer informatie vind je op de website van Edufit.