Ontdek de kracht van beelden in onderwijs en training

Ben je op zoek naar inspirerende en effectieve leermiddelen? Dan zit je goed met deze originele en betekenisvolle set fotokaarten.

De 50 foto’s en het bijbehorende boek met 20 activerende werkvormen, zijn een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zich bezighoudt met leren en ontwikkelen. Het gebruik van beelden in educatieve situaties vergroot de motivatie van deelnemers aanzienlijk en is een hulpmiddel om leerdoelen te behalen.
Het werkvormenboek ondersteunt jou om de fotokaarten met succes in te zetten in jouw opleidingspraktijk. Combineer de kracht van beeldtaal met prikkelende opdrachten die uitnodigen om diepgang te krijgen in de verhalen van jouw deelnemers. 

Toepassing:

  • Verrijking van coaching, lessen, trainingen en andere bijeenkomsten
  • Verdieping van reflecties en gesprekken
  • Stimulering van persoonlijke en professionele groei

De 20 activerende werkvormen kun je aanpassen aan diverse leerbehoeften in alle vormen van onderwijs, training en coaching. Bij de werkvormen staat het doel, de benodigde tijd, de voorbereiding en de aansluiting op verschillende talenten beschreven. De praktische voorbeelden zijn afkomstig uit de opleidingspraktijk van Lia Bijkerk en zijn gericht op volwassenen. De werkvormen zijn ook geschikt voor het faciliteren van bijeenkomsten en – met een lichte aanpassing – ook voor het behalen van doelen in het primair en voortgezet onderwijs. De fotokaarten zijn daarnaast ideaal voor het behandelen van specifieke onderwerpen binnen communicatietrainingen, zoals feedback geven of het benoemen van belemmerende gedachten.

Wat krijg je toegezonden?

Je krijgt een mooie stevige doos tot de rand toe gevuld met 50 grote gelamineerde fotokaarten. De fotokaarten zijn voorzien van verrassende afbeeldingen in een kleurrijke stijl en hebben vaak meerdere lagen in zich. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende spreekwoorden in opgenomen. Daarnaast zit er een boek in met 96 pagina’s boordevol tips hoe je de fotokaarten effectief kunt inzetten. Deze investering bedraagt slechts € 73,-

In hoeverre benut jij beelden al in de onderwijspraktijk? Vul de quickscan in:

Hieronder kun je een overzicht van de fotokaarten en voorbeelden van werkvormen uit het werkvormenboekje downloaden.

Verrijk leerervaringen. Inspireer met beelden.

Klik om te bestellen via de webshop.