Hulp nodig bij het toepassen van ICT-tools bij online lessen en trainingen? Onze gratis microlearnings over het didactisch gebruik van ICT-tools in het (online) onderwijs worden goed bezocht, een overzicht vind je hier.

Heb je geen helpdesk of ict-coach beschikbaar en heb je toch moeite om met de tools aan de slag te gaan? Dan hebben we voor jou een mooi aanbod. De ‘coaching digitale tools’ bestaat uit 4 coachmomenten van 30 minuten. waarin een coach vanuit Edufit jou begeleidt in en jouw vragen beantwoordt over het inzetten van ICT in het onderwijs. De vier momenten kunnen los van elkaar, maar ook in één keer worden ingepland.

De coaching van Edufit is volledig maatwerk, waar jij tegenaan loopt en de vragen die jij hebt zijn het uitgangspunt van de coaching. Hier volgen een paar voorbeelden van vraagstukken omtrent het inzetten van digitale tools in het onderwijs.

  •  Afweging analoog of digitaal, kosten en baten
  • Het kiezen van de juiste tool bij je doel
  • Het ontwerpen en inzetten van digitale tools

De coachmomenten moeten binnen de periode van één jaar te worden ingezet. De prijs is € 175,00 (excl. btw). Meer informatie op de website.