De nieuwe fotokaarten worden in de praktijk voor verschillende doeleinden ingezet. Hiernaast zie je een gesprek tussen coach en coachee tijdens de opleiding Coach in het Onderwijs. Aan de hand van drie fotokaarten die voor de coachee het verleden, heden en de toekomst visualiseren voeren ze een biografiegesprek. De fotokaarten zorgen voor een laagdrempelige gespreksopening en diepgang.
De set is te koop via onze webshop, waar je op dit moment ook korting kunt krijgen. De kortingscode: fotoactie10 is nog geldig tot 20 juni 2024. Vul deze code in bij het afrekenen en ontvang €10,- korting.
Wil jij ook geïnspireerd raken door de vele mogelijkheden die de fotokaarten bieden en oefenen met het inzetten ervan? Op vrijdag 14 juni vindt er een workshop Aan de slag met… fotokaarten plaats in Gouda. Meer informatie en inschrijven kan via de website.

De kracht van design; visuele ondersteuning bij wat je wilt overbrengen, een duidelijk infographic of een korte video om de aandacht te trekken. Het kan allemaal op een eenvoudige manier in de tool Canva. Op deze pagina vind je een digitale actiekaart met verdere uitleg over de basis van deze tool. Of gun jezelf werktijd om aan de slag te gaan en schrijf je in voor de workshop Aan de slag met… Canva die plaatsvindt op woensdag 3 juli in Gouda.