Op 25 november 2016 start de leergang De Digitale Docent in Gouda.
Een van de deelnemers van vorig jaar Therese de Jong, medewerker kwaliteit, mbo Amersfoort schreef het volgende over deze opleiding: “De cursus ‘De digitale docent’ was voor mij een eye-opener. Ik heb inmiddels geen schroom meer om webtools uit te proberen. Dit geeft veel nieuwe mogelijkheden. Lia geeft de juiste inhoud mee en draagt eraan bij dat de cursusdagen ook leuk zijn. Er wordt veel uitgewisseld en het samen leren heeft iets plezierigs. Ik zou de cursus iedereen aanraden. Ik heb ervan genoten”.

Een andere deelnemer heeft na de afronding van de Leergang al veel interne opleidingen gedigitaliseerd en maakt gebruik van blended learning. In de komende periode worden al haar collega’s door Edufit getraind om ook plezier en ervaring te krijgen in de verschillende apps en tools.
Om aan deze Leergang mee te doen hoef je geen ICT-ervaring te hebben. Motivatie om je in dit onderwerp te verdiepen is genoeg. Deelnemen aan deze leergang kan via een open inschrijving op de website.
Maar… we geven ook een GRATIS leergang De Digitale Docent weg! Ben jij degene die deze leergang moet winnen? Laat het ons weten, stuur voor 28 oktober een e-mail met jouw motivatie naar l.bijkerk@edufit.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

De leergang De Digitale Docent wordt gegeven op de volgende vrijdagen: 25 november 2016, 3 februari, 17 maart, 7 april, 19 mei, 16 juni, 8 september, 6 oktober, 10 november en 8 december 2017. De cursusdagen vinden plaats bij Edufit in Gouda, aan de Graaf Florisweg 30.