Onlangs verscheen de tweede herziene druk van de Toolkit Actiekaarten bij uitgeverij Thema. Samen met Titia van der Ploeg maakte Lia Bijkerk deze set die zijn weg naar 2000 collega’s heeft gevonden. In de tweede druk zijn de 64 losse werkvormenkaarten gebleven waarmee je makkelijk je deelnemers aan het werk kunt zetten. Bijvoorbeeld als coach, docent, trainer of facilitator. Nieuw is de snelgids waardoor je direct aan de slag kunt met de set. Nieuw zijn ook de digitale varianten van de werkvormen. Zo heb je nog meer variatie in de uitvoering van opdrachten om de inhoud van jouw bijeenkomst te laten landen. Dit willen we graag met je vieren!
Op 6 februari organiseren Titia en Lia daarom een ‘boek’presentatie in Zaltbommel bij uitgeverij THEMA van Schouten & Nelissen, tussen 15.00 en 17.00 uur.
Een ticket kost € 45,00 dat is de prijs van de Toolkit Actiekaarten + 5 cent.
Je krijgt er een masterclass over de achtergronden en mogelijkheden van de Actiekaarten en je gaat direct met jouw eigen set Actiekaarten aan de slag. Daarnaast is er een hapje en drankje en een ‘meet & greet’.