Na 7 jaar verbouwen en renoveren is op vrijdag 9 september 2011 de accommodatie van Edufit officieel geopend door het onthullen van één foto gemaakt door fotografe Iris Loonen. De zeven foto’s verbeelden samen het thema ‘Balans’. Bekijk het verschil tussen 2004 en 2011 door middel van een korte fotoimpressie: Van oud naar nieuw in 7 jaar.

Bij de opening kon je de businessmarkt bezoeken. Bij het kraampje van Lia’s medeauteur Wilma van der Heide (Onderwijs en Advies) kon je alles vragen over wat je altijd al had willen weten over werkvormen en over onze boeken. Titia van der Ploeg (Bureau 5 voor 9) vertelde alles over de workshops en trainingen rondom ‘Activerend opleiden’ en ‘Haal het beste uit jezelf!’.

De businessmarkt

In de stand van de fotografe Iris Loonen (Iris Loonen fotografie) kon je spreekwoorden raden en je keuze voor je favoriete balansfoto inleveren. Businessmarkt. De sportdocenten Francisca en Christa (Edufit) zetten de mensen aan het denken over oefeningen en spiergroepen.

Trainer Els van Leeuwen (training en coaching) liet haar specialisaties ‘outdoor teambuilding’ en ‘omgaan met verbale agressie’ zien. Voor Edufit verzorgt zij de workshop ‘Hoe overleef ik een lastig gesprek’. Ine Ruijfrok (INE mens-en-werk) vertelde over de mogelijkheden van paardencoaching. Voor Edufit verzorgt zij de workshop ‘Beter beslissen’.

Professional organizer en auteur van de Timemanagementkalender Martine Vecht (Bien-être) daagde de bezoekers uit om hun goede voornemen in een concrete actie om te zetten. Voor Edufit verzorgt zij de workshop ‘Doorbreek je patroon’. Toos Krijgsman (beeldend kunstenaar) liet voorbeelden van haar werk zien en kon alles vertellen over de verhuur van onze accommodatie.

Heleen van Praag (Gouden Initiatieven) nam de bezoekers, door middel van een pecha kucha presentatie, mee naar de wondere wereld van de Goudkistjes. Ook heeft zij bezoekers gevraagd naar hun passie en daar een mooi filmpje van gemaakt.

Het open huis was een feestje voor in totaal 150 relaties, cursisten, sporters, vrienden, familie en buren.