In de vorige nieuwsbrief stond een oproep om een motivatie te sturen om in aanmerking te komen om de nieuwe leergang Docent als Coach te winnen. Uit de inzenders die gereageerd hadden op de oproep bleek die van Mirjam Louter het meest passend bij deze opleiding. Haar motivatie: “Deze leergang past voor mij precies in de ontwikkeling die ik momenteel doormaak in mijn werk bij Inholland. Als ontwikkelaar van nieuw onderwijs voor derdejaars creative business studenten (multidisciplinair onderwijs waarbij studenten hun eigen leerpad kiezen) waarin de docent als leercoach centraal staat, ben ik zeker op zoek naar meer verdiepende kennis over de docent als coach. We zijn met een eerste groep studenten gestart met dit onderwijs. Het is een geweldige manier van leren voor de studenten én voor ons als docent/leercoach. Voor het te starten vervolg zou ik graag meer handvatten in mijn bagage willen om de leeropbrengsten nog groter te kunnen maken”.

Inmiddels is de derde dag van deze Leergang al achter de rug en is Mirjam een gemotiveerde en fijne deelnemer.