Op 1 september 2017 hebben de deelnemers van de Leergang Activerend Opleiden bij Edufit met een multiplechoice toets over de BKE, een elevator pitch over een essay, een mondeling groepsexamen en een creatieve presentatie de lesdagen van de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) afgerond.

De 6 deelnemers zijn zeer tevreden over het nut van de training in zijn geheel (9,0), de organisatie (9,0) en de inhoud van de lesdagen (8,7), de gebruikte toetsvormen (8,7) en de kwaliteit van de gebruikte materialen (8,7). Het hoogst scoorden de sfeer, die vanaf de eerste dag in deze groep heerste (9,2) en de presentatie en kennis van de trainer (9,2).

Vier van de deelnemers over de leergang

 • ‘LAO’ heeft me zoveel geboden! Meteen in de praktijk toepasbaar en met een gedegen theoretische basis. De lesdagen waren een feest, het gaf me een boost aan energie!
  Jan Willem van Eijk, trainer BeeldenStudio
 • LAO heeft mij enorm geholpen in mijn omscholing naar het onderwijs. Een goede theoretische basis en praktisch toepasbaar!
  Robert Delien, cursuscoördinator Natuurpodium
 • De Leergang Activerend Opleiden is een zeer nuttige en direct toepasbare opleiding. De inhoud is sterk en de werkvormen en toetsvormen zijn origineel en heb ik ervaren als een verademing: zo kan het ook!
  Cynthia Sipma, onderwijskundige
 • De leergang geeft iedere docent veel tools voor een succesvolle onderwijspraktijk.
  Hanneke Hoekstra, onderwijskundige HO-extra

De nieuwe Leergang Activerend Opleiden start op 13 oktober, hiervoor kan niet meer ingeschreven worden. Laat het weten als je belangstelling hebt, dan zetten we je op een lijst en wordt je tijdig geïnformeerd als de nieuwe data worden gepland.