Tijdens de Leergang De Digitaalvaardige Docent ga je zelf ervaren welke ICT-mogelijkheden er zijn om studenten aan het werk te zetten met digitale werkvormen, om krachtige presentaties te maken, om het principe van flipping-the-classroom op een goede manier aan te pakken en om op een effectieve manier jouw onderwijs meer blended te maken. Alles wat je leert ga je meteen in de praktijk uitvoeren, waardoor je de voordelen ervan snel zult ervaren.

Om aan deze Leergang mee te doen hoef je geen ICT-ervaring te hebben. Motivatie om je in dit onderwerp te verdiepen is genoeg.

In het komende jaar wordt de leergang De digitaalvaardige docent weer uitgevoerd in Gouda. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de open inschrijving groep die start op 19 januari 2018. De 10 cursusdagen staan gepland op vrijdag van 9.30 – 17.00 uur
Edufit biedt de mogelijkheid om eerst kennis te maken met de Leergang door middel van een gratis kennismakingsworkshop op 1 december 2017 van 13.00 – 17.00 uur.

Ben je enthousiast geworden voor de kennismakingsworkshop of de Leergang? Schrijf je dan nu in op de website van Edufit.
Voor meer informatie kun je van de website de opleidingsgids downloaden.

Misschien nog leuk om te weten: na afronding van de huidige leergang in december gaan we een aanvraag doen bij het CPION om deze leergang te laten registreren als officiële post-hbo opleiding.