Tijdens de vergadering van de trainers van het netwerk van Edufit hebben de trainers onder leiding van Brunhilde van der Sluijs feedback op elkaars LinkedIn profiel gegeven en daarbij gekeken hoe we LinkedIn nog beter kunnen benutten. Lia Bijkerk is met de feedback aan de slag gegaan en heeft de informatie op haar profiel geüpdatet, vrijwilligerswerk toegevoegd, recente projecten vermeld en de drie vormen van certificering vermeld. Neem een kijkje op: https://www.linkedin.com/in/liabijkerk/

Ook de pagina van Edufit is aangepast als onderwijsinstelling. Voor iedereen die bij Edufit een leergang heeft gevolgd is dit interessant. Als je bij je diploma Edufit vermeldt als onderwijsinstelling, dan zie je nu ook het logo van Edufit bij je diploma verschijnen. Dat ziet er natuurlijk veel mooier uit. Tenslotte is ook de pagina van de groep Leergang Activerend Opleiden aangepast en voorzien van een eerste bericht.
Het is de bedoeling dat er op een van de pagina’s wekelijks een bericht wordt geplaatst. Daarmee wordt LinkedIn actueler dan deze nieuwsbrief. Op LinkedIn gaan we werkvormen delen, interessante publicaties vermelden en natuurlijk ook info geven over de open trainingen en de resultaten van de deelnemers.

De feedback waar Lia zelf geen invloed op heeft is het aantal aanbevelingen en het aantal onderschrijvingen op het gebied van onderwijs ontwikkelen, training geven en schrijven. Heb je een leergang of training gevolg of een van de boeken van Lia gelezen en ben je tevreden? Je helpt Lia als je dat via LinkedIn kenbaar wil maken.

Als je nog geen connectie bent van Lia Bijkerk of de bedrijfspagina van Edufit nog niet volgt, dan nodigen we je van harte uit zodat we nog makkelijker informatie kunnen delen.