Titia van der PloegTitia is eigenaar van Bureau 5 voor 9, een trainingsbureau dat professionals binnen organisaties helpt zich ver(der) te ontwikkelen op persoonlijk of didactisch vlak. Haar missie is mensen met meer plezier, gemak en grip te laten functioneren in hun eigen vakgebied.

Na afloop hebben deelnemers instrumenten in handen om het geleerde in praktijk te brengen en zijn zij gemotiveerd en in staat dit daadwerkelijk te doen.
Titia weet als trainer (onder andere voor Schouten & Nelissen) en als oud-docent aan de Hogeschool Utrecht precies wat je nodig hebt om het trainers- en docentenvak goed uit te oefenen. Als afgestudeerd communicatietrainer en landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit brengt ze graag natuurlijke elementen in training en coaching.

Titia’s werkmotto ‘Help mij het zelf te doen’, vormt de basis van elke training of coaching die zij geeft. Zij laat deelnemers zelf het heft in handen nemen, van schrijven tot presenteren. Via haar veelgelezen blog deelt zij didactische tips voor trainers.
Titia heeft boeken geschreven over mindmappen, vergaderen, het voeren van tweegesprekken en bladen maken. Samen met Lia Bijkerk heeft zij de trainerstool ‘Aan het werk met actiekaarten’ gemaakt. Haar meest recente boek is ‘Training 2.0’ (uitgeverij Thema) over succesvol trainen met de IMPACT-methode.
Titia is door de NOBTRA uitgeroepen als trainer van het jaar 2014/2015.

www.5voor9.com