In het beroepsonderwijs wordt er steeds meer focus gelegd op het aansluiten bij de talenten en wensen van de studenten. Dat meer gepersonaliseerde onderwijs vraagt een andere rol van de docent; minder doceren en meer begeleiden. In de praktijk zien we dat dit voor veel docenten een uitdaging is. Want hoe doe je dat: meer coachend lesgeven?

Op donderdag 11 oktober 2018 wordt van 13.00 – 17.00 uur bij Edufit in Gouda een kennismakingsworkshop georganiseerd voor belangstellenden voor de Leergang Docent als Coach.
In het volgende  filmpje legt onderwijskundige en trainer Hilde van der Geld uit wat deze Leergang inhoudt en waarom dit mogelijk voor jou een passende opleiding is.

In de Leergang de Docent als Coach leer je als docent coach- en begeleidingsvaardigheden in te zetten in verschillende situaties. In één op één gesprekken met een student, in de begeleiding van kleine groepen en bij de begeleiding van klassen. Een intensieve 10-daagse leergang waarin je vanuit een stevige kennisbasis over coachen veel oefent met vaardigheden en het geleerde direct kan toepasen in de praktijk.
Ben je enthousiast geworden voor de kennismakingsworkshop of de Leergang? Schrijf je dan nu in op de website van Edufit. Je ontvangt voor het studiejaar 2018-2019 30% pilotkorting. De leergang start op 15 november 2018. De cursusdagen zijn bij Edufit in Gouda, op donderdag van 9.30 – 19.00 uur. Voor meer informatie kun je de opleidingsgids downloaden.