Op 24 juni hebben de deelnemers van de Leergang De Digitale Docent van de open inschrijvingsgroep van Edufit met een SWOT-analyse, een moodboardpresentatie en de presentatie van een educatieve film de lesdagen afgerond. De deelnemers waren heel tevreden over de opleiding. Uit de evaluatie bleek dat de deelnemers het nut van de Leergang De Digitale Docent waardeerden met een 9,3. De toepassingsmogelijkheden van de opgedane kennis en vaardigheden werden met een 8,9 beloond.

Een van de testimonials van de deelnemers luidt:
“Een zeer interactieve opleiding waar je leert om vanuit visie digitale media te ontwikkelen, deze media vervolgens zelf leert maken en daarna direct in de eigen werkomgeving/training en/of onderwijs in te zetten. Kernwoorden hierbij: Zelf doen, samen delen & leren van elkaar, digitaal lesmateriaal ontwikkelen, praktijkgericht”.
Dolinda Leliveld, trainer 2movecoaching

Dat deze opleiding ook geschikt is voor mensen die niet in het onderwijs zitten, komt ter sprake in de testimonial van Alice de Haan.
“De titel leergang ‘De Digitale Docent’ suggereert dat dit een leergang is voor docenten en trainers. Niets is minder waar. Ik ben onderzoeker en heb veel nieuwe vaardigheden en kennis opgedaan voor onder meer het verbeteren van mijn presentaties, het evalueren van informatie en het overdragen van kennis in brede zin. Dus ook voor niet-docenten is deze leergang een absolute aanrader!”

 

Feestelijke afronding DDD

Feestelijke afronding Leergang DDD