Op 15 juni hebben we het 30-jarige bestaan van Edufit gevierd met vrienden, de adviescommissie, de trainers, enkele oud-deelnemers, (ex-)collega’s en zakelijke relaties. Het was een geweldig feest in Step by Step in Gouda. Tijdens het welkom praatje werd iedereen kort voorgesteld, compleet met foto’s van memorabele momenten. In de loop van de avond kwamen vrijwel alle aanwezigen de dansvloer op door de muziek die verzorgd werd door DJ Abel.

De bezoekers bepaalden welke genres er gedraaid werden. Bij binnenkomst kreeg iedereen een feestelijke 30-jaar magneet, die vervolgens elk kwartier vastgeplakt kon worden op één van de drie grote platen die hingen bij de dansvloer. Elke plaat hoorde steeds bij een wisselend genre of thema: van 50’s rock ‘n roll en nederpop tot guilty pleasures en Zuid-Amerikaans. En van meezingers tot disco, alles kwam voorbij! De dansvloer was in een aparte ruimte, zodat de feestgangers die niet wilden dansen aan de bar of bij de zitjes konden praten met bekende of juist nieuwe mensen.

Enkele reacties: “Het was Ergggggggg gezellig! Enorm genoten en veel oude bekenden gezien”.
“Bedankt voor het leuke en goed georganiseerde feest. We hebben genoten”. “Wij vonden het gezellig, leuke locatie ook!” “Het was weer een top feest. Bedankt”. “Dankzij jullie rolmodel als dansers, dankzij de DJ en de persoonlijke inbreng met magneten, werd ik over de drempel heen geholpen om heerlijk mee te dansen!” “Enorm bedankt voor de uitnodiging, wij hadden een geweldige avond en ik hoop jullie ook! Heel gaaf dat we erbij mochten zijn!”