Over ons

Edufit

Edufit is opgericht in 1988 en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig onderwijskundig advies- en trainingsbureau.

De naam Edufit staat van origine voor het lesgeven aan groepen mensen met als doel om fit te worden. Deze sportieve kant is slechts één kant van de activiteiten die Edufit biedt.

De drie letters in het logo staan voor de drie pijlers van Edufit: Educatie, Bewegen en Gezondheid. De draaiing staat voor de speelse en actieve elementen in de werkwijze. De kleuren staan volgens de Color Emotions Guide voor enthousiasme (rood),  vriendelijkheid (oranje) en optimisme (geel).

Edufit doet onderzoek, adviseert en coacht, ontwikkelt onderwijs en verzorgt de uitvoering van trainingen en workshops op het gebied van Educatie, Bewegen en Gezondheid.

Tenslotte is de accommodatie in Gouda te huur voor organisaties die eigen activiteiten op het gebied van Educatie, Bewegen en Gezondheid willen realiseren.

De activiteiten van Edufit vinden plaats op het adres van de opdrachtgever (incompany), op een gehuurde locatie of in de eigen accommodatie in Gouda. Op deze website vind je informatie over deze activiteiten.