Ben je geïnteresseerd in Didactiek, ICT en Onderwijs en heb je tijd en energie om je daar verder in te bekwamen? Dan is de leerwerkplek die Edufit beschikbaar heeft, misschien iets voor jou. Gedurende een jaar werk je aan de digitale vaardigheden en volg je ondertussen de Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs.

De leergang is inmiddels gestart, maar aanmelden voor een leerwerkplek kan nog steeds. Je volgt de leergang dan vanaf een volgende cursusdag.

Het resultaat van deze Leergang is dat je een visie krijgt op het didactisch inzetten van ICT als hulpmiddel om de leerresultaten van jouw deelnemers te vergroten. Daarnaast vergroot je ook je vaardigheden om in jouw eigen werk digitale leermiddelen te maken en te gebruiken. Je leert de didactische mogelijkheden op het gebied van digitale media kennen en deze inzetten in waar ze een meerwaarde opleveren. Het resultaat is dat je blended learning optimaal weet te benutten in jouw opleidingspraktijk. Deze Leergang is geschikt voor (aankomende) docenten/trainers en voor procesbegeleiders. Deze laatste doelgroep bestaat uit onderwijsmanagers, onderwijskundigen, ict-coaches en andere ondersteuners. Binnen de leergang zijn er aangepaste opdrachten en toetsen voor beide groepen, elk vanuit hun eigen perspectief en rol. Samen werk je aan het didactisch inzetten van ICT bij leerprocessen.
De Leerwerkplek beslaat 1 dag per week met uitzondering van de schoolvakanties. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Mail dan je motivatie en CV naar l.bijkerk@edufit.nl.