Hilde van der Geld is eigenaar van de LEERSTUDIO, een trainings- en adviesbureau dat zich richt op creatief leren en ontwikkelen. Ze gelooft in de kracht van creativiteit en het belang om creativiteit te ontwikkelen en in te zetten in leerprocessen. Binnen en buiten het onderwijs.

Hilde werkte vanuit haar onderwijskundige achtergrond eerder als adviseur en trainer bij een onderwijskundig adviesbureau en in de zakelijke dienstverlening. Als HBO docent Opleidingskunde is zij ruim 9 jaar verbonden geweest aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast is zij beeldend kunstenaar.

Door middel van training, advies en coaching begeleidt zij docenten, trainers en onderwijsontwikkelaars bij het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van onderwijs en opleidingen. Zij zet hierbij haar ervaring als onderwijs- en opleidingskundige in combinatie met haar achtergrond in de beeldende kunst in als basis van waaruit zij werkt. Haar expertise en inhoudelijke interesse richt zich op creativiteit, leren, didactiek, activerend opleiden, 21st century skills en onderwijsinnovatie.

 
www.deleerstudio.nl