Op donderdag 21 november was de examendag van de Leergang Docent als Coach in Gouda. De deelnemers hebben tijdens deze dag eerst een theorietoets afgelegd, daarna een coachgesprek gevoerd met de examinator in de rol van student en tot slot een feedbackgesprek gevoerd met een mededeelnemer over het gevoerde coachgesprek. De dag werd afgerond met een creatieve presentatie over de leeropbrengsten van deze leergang. De volgende leergang start op maandag 23 maart, een gratis informatiebijeenkomst is op 10 februari.

Uit de evaluatie blijkt dat de deelnemers erg tevreden zijn. De vraag over ‘kennis en presentatie van de trainer’ scoorde het hoogste met een 9,8. Maar ook de ‘organisatie’ met 9,6 en ‘sfeer en samenwerking’ met een 9,2 werden zeer gewaardeerd. Het ‘nut’ van de hele leergang scoorde een 9,2. Een testimonial van een hbo-docent:
“De Leergang Docent Als Coach is weer een ervaringsgerichte leergang, die veel vraagt maar nog meer geeft. In 10 opleidingsdagen hebben we ongelooflijk veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van coachen van individuele studenten, groepen studenten en coachen in het onderwijs. Super-inspirerend en leerzaam!”