Het is nu mogelijk om de boeken van Lia Bijkerk te bestellen via onze webshop. Deze nieuwe uitbreiding van ons aanbod valt samen met het 35-jarig bestaan van Edufit, dus dat vieren we met een mooie aanbieding! Je kunt deze complete set van werkvormenboeken (deel 1 en 2) en theorieboeken (deel 1 en 2) aanschaffen voor slechts €35,00.

De boeken in de reeks ‘Haal het beste uit jezelf’ helpen je bij het verhogen van jouw persoonlijke effectiviteit én die van anderen. Ontwikkel de competenties communiceren, samenwerken en professionaliseren (deel 1) en organiseren, zelfmanagement en profileren (deel 2) met deze set. In ieder deel worden 8 thema’s uitgewerkt.
In de theorieboeken ‘verhoog je persoonlijke effectiviteit’ lees je over de thema’s die helpen bij het ontwikkelen van de competenties en vind je opdrachten om de stof te verwerken. In de bijbehorende werkvormenboeken vind je voorbeelden van lesontwerpen met praktische tips en werkvormen voor inspirerende bijeenkomsten bij dezelfde thema’s, met als doel het verhogen van persoonlijke effectiviteit.