Route Edufit Gouda

Openbaar vervoer
Edufit is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Je wandelt in maximaal 5 minuten naar de Graaf Florisweg 30.

  • Neem in station Gouda Centraal, uitgang Bloemendaal. Buiten loop je rechtsaf langs het Huis van de Stad. Loop helemaal rechtdoor.
  • Bij de verkeerslichten steek je over en loop je rechtdoor.
  • Ga aan het eind van de weg rechts (na de tunnelflat) en loop langs Best Snack. Dit is de Graaf Florisweg. Je vindt Edufit aan je rechterhand.


Routebeschrijving vanuit Rotterdam / Den Haag

A12 volgen tot afslag Gouda. Bij de verkeerslichten rechtsaf. Weg rechtdoor volgen bij het verkeerslicht. Bij het tweede verkeerslicht (bij de McDonalds), linksaf richting Ziekenhuis ‘Groene Hart’. Weg rechtdoor volgen bij het verkeerslicht bij Driestar Educatief. Langs het station. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het eind bij de T-splitsing rechtsaf. Je komt nu op de Graaf Florisweg. Je vindt Edufit aan de rechterkant.


Routebeschrijving vanuit Utrecht

A12 volgen tot afslag Gouda. Bij de verkeerslichten linksaf via het viaduct over de A12. Weg rechtdoor volgen bij twee verkeerslichten. Bij het derde verkeerslicht (bij de McDonalds), linksaf richting Ziekenhuis ‘Groene Hart’. Weg rechtdoor volgen bij het verkeerslicht bij Driestar Educatief. Langs het station. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het eind bij de T-splitsing rechtsaf. Je komt nu op de Graaf Florisweg. Je vindt Edufit aan de rechterkant.


Routebeschrijving vanuit Alphen aan den Rijn

N 207 volgen via Alphen aan den Rijn, Boskoop en Waddinxveen naar Gouda. In Gouda bij verkeerslichten (bij de McDonalds) rechtdoor richting Ziekenhuis ‘Groene Hart’. Weg rechtdoor volgen bij het verkeerslicht bij Driestar Educatief. Langs het station. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het eind bij de T-splitsing rechtsaf. Je komt nu op de Graaf Florisweg. Je vindt Edufit aan de rechterkant.


Parkeren

Edufit heeft 7 parkeerplaatsen op eigen terrein waar je gratis kunt parkeren. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kun je betaald parkeren op het parkeerterrein ‘Vossenburchkade’. Vanaf beide parkeerterreinen is het ongeveer 2 minuten lopen. De parkeerplaatsen in de straten in de omgeving van de Graaf Florisweg zijn alleen voor vergunninghouders.


Graaf Florisweg 30

De ingang van Edufit bevindt zich aan de achterzijde van het woonhuis.
Je loopt langs de rechterzijde van het woonhuis en ziet dan de ingang van Edufit aan je linkerhand.
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de fietsenstalling.

voorzijde_edufit

Download routebeschrijving