Over ons

Werkwijze

Edufit heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor de workshops en trainingen die we incompany geven en bij projecten, onderzoek-, advies- en coachingstrajecten. Uitgangspunt is dat iedere deelnemer het optimale rendement haalt uit de activiteiten die we aanbieden. In vier stappen kunnen wij jou helpen bij jouw vraag of probleem op ons vakgebied. 

Als jij in beweging komt, komen wij in actie!

Via deze website krijg je een indruk van de activiteiten waarin wij gespecialiseerd zijn. Met één of meer van onze activiteiten bieden we maatwerk, waarbij we graag met je mee denken.

Wij vinden een heldere structuur in en omschrijving van het proces (duidelijke taken, doelen en verantwoordelijkheden en goede afspraken over de financiële kant van de opdracht) heel belangrijk. Als de zakelijke kant goed is geregeld, kunnen we al onze energie gebruiken voor het uitwerken van de opdracht.

Met onze opdrachtgevers doorlopen we altijd de volgende vier stappen.

Stap1: Contact leggen

De eerste stap ligt bij jou. Omdat wij jouw vraag of probleem niet kennen, vragen wij je om contact met ons op te nemen door te bellen, te mailen of door het invullen van het contactformulier.

Stap 2: Probleemverheldering

Het doel van deze tweede fase is het verhelderen van jouw vraag. Samen met jou proberen we duidelijk te krijgen wat de huidige situatie is en wat je wilt bereiken. Indien nodig bestuderen wij relevante documentatie. Het resultaat van deze fase is een offerte met daarin een voorstel van de activiteiten die wij in de volgende fase kunnen uitvoeren. Hierbij is vooraf helder wat deze activiteiten gaan kosten en aan welke voorwaarden de beide partijen zich committeren.

Stap 3: Uitvoering

In deze fase voeren wij de afgesproken activiteiten uit. Dit kan zijn een:

  • Advies
    bijvoorbeeld over kwaliteitsprojecten, beleidsplannen, onderzoek, coaching, bedrijfsfitness, spelontwerp of opleidingsmateriaal
  • Ontwerp
    bijvoorbeeld van een studiedag, een training, opleidingsmateriaal, activerende werkvormen of een spel
  • Training
    bijvoorbeeld een training voor werknemers op het gebied van Gezondheid, Educatie of Bewegen

Stap 4: Evaluatie

De trainingen worden mondeling en schriftelijk geëvalueerd met de deelnemers. Als opdrachtgever ontvang je hiervan een kort verslag.
Tijdens een nabespreking na afloop van een project kun je aangeven of je tevreden bent over het resultaat. Daarnaast bespreken we of het vooropgestelde doel is bereikt en of we nog meer voor je kunnen betekenen.