Terug naar: Home Gezondheid Vitale werknemer Vitale werknemer voor leidinggevenden

Gezondheid Centraal

training

Vitale werknemer voor leidinggevenden

Leidinggevenden, arbocoördinatoren en preventiemedewerkers
MBO+
In overleg te bepalen
In overleg te bepalen
Per dag € 1.400,00 excl. btw, reis- en materiaalkosten (max. 15 deelnemers)
Incompany

Edufit kan leidinggevenden, arbocoördinatoren en preventiemedewerkers trainen om medewerkers te kunnen coachen en voorlichten rondom gezond werken op de werkplek. De trainingen worden altijd incompany en op maat gegeven.


Training ‘Coach fysieke arbeid’ 

Edufit verzorgt trainingen waardoor leidinggevenden, arbocoördinatoren of preventiemedewerkers in staat zijn om de medewerkers in het bedrijf instructie te geven over de optimale werkhouding. Daarnaast kunnen ze de werkhouding van deze medewerkers zo nodig corrigeren tijdens het werk. Het doel van deze training is het voorkomen van klachten van het bewegingsapparaat. De training bestaat uit twee onderdelen: het verbeteren van kennis over fysieke arbeid en het verbeteren van instructievaardigheden.


Training ‘Werkplekinstructeur’ 

Bij veel bedrijven zitten medewerkers verkeerd achter het beeldscherm en er wordt geen voorlichting gegeven hoe gezondheidsklachten door beeldschermwerk te voorkomen. Daarnaast voldoen ook niet alle werkplekken aan de eisen van beeldschermwerk.
Om de medewerkers voor te lichten over de werkwijze en de werkplekken te controleren en eventueel te optimaliseren verzorgt Edufit trainingen waardoor leidinggevenden, arbocoördinatoren of preventiemedewerkers in staat zijn om hun medewerkers individueel instructie te geven over de optimale werkhouding en de optimale werkplek. Daarnaast kunnen ze de werkhouding van deze medewerkers zo nodig corrigeren tijdens het werk. Het doel van deze training is het verbeteren van de kennis en vaardigheden van werkplekinstructeurs, zodat zij individueel instructie kunnen geven over de werkplek en werkhouding, met als doel het voorkomen en/of verminderen van gezondheidsklachten bij de medewerkers.


Training ‘Arbozorg’
Edufit verzorgt trainingen om leidinggevenden, arbocoördinatoren, preventiemedewerkers of medewerkers in de MR te ondersteunen bij het opzetten van systematische Arbozorg. In deze training komen beleidsmatige zaken rond Arbo aan de orde zoals: de toepassing van de Arbowet en motieven voor systematische arbozorg ten aanzien van risico’s op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Welzijn. Daarnaast is er aandacht voor het verzuimbeleid en de uitvoering van het arbobeleid in de eigen werksituatie.

 

Voor meer informatie en voor een offerte, neem contact met ons op.