Terug naar: Home Bewegen Conditie Corestability training

Bewegen Centraal

cursus

Corestability training

Iedereen
dinsdagavond
een proefles is altijd mogelijk
20.45 - 21.45 uur
€ 110,00 per cursus van 13 lessen of € 300,00 voor een heel jaar

Corestability training 
Wil je specifiek je corestability trainen en zo de rompstabiliteit vergroten? Doe dan mee met de groepsles corestability. Hierbij train je je rompspieren zo dat spierkracht en spierbalans weer in evenwicht komen. Dit doen we door het trainen van onder andere de dieperliggende buikspieren. Deze verbinden de ruggengraat, het bekken en de schouders met elkaar.

Deze training draagt bij aan een gezonde lichaamshouding. Het behouden, controleren en verbeteren van een goede lichaamshouding. Bovendien kan je zo effectiever, gezonder en beter gecoördineerd bewegen. Ten slotte helpt het met het beschermen van de rug bij extreme rompbewegingen en het voorkomen van sportblessures.

Testimonial            

Nadat ik voor de WK Masterszwemmen extra getraind had op de vlinderslag ging het mis. De pijn in mijn rug ging niet weg door fysiotherapie maar verminderde pas nadat ik op advies van de sportarts mijn corestability ging verbeteren.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers onder (bege)leiding van een professionele docente die flexibel en op maat werkt. Je kunt altijd een keer vrijblijvend meedoen om te kijken of het bij je past.

Zie voor meer informatie de website van Synergie.

Deelname aan de lessen is voor eigen risico. Edufit kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade en/of letsel.